Care of
På careofcrm.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Methodology

Title

Let’s get started!

Metoden

För att bygga starka och långvariga relationer krävs tillit, och för att vinna det behövs metodisk struktur. Ihop med Cirrus och vårt tänk får du just det. Vi har över 15 års erfarenhet och längs resans gång har lärt oss och blivit bättre och bättre på det vi gör.
Med tiden har vi lyckats utveckla och raffinera en metod som gång på gång visat sig fungera ypperligt för både oss och vår kunder. Ta del av vår metod.

Sales — the Care Of way

Starta

Struktur och metod är det vi gör. Så det absolut första vi börjar med är att ta reda på vad du som kund vill uppnå. Ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja och vad man vill uppnå, men vi hjälper dig helt enkelt att definiera ett mål och milstolpar att sträva efter.

Samla

Det finns en mängd uppenbar och mindre uppenbar data att ta fram fram och bearbeta inom ditt företag. Ju mer vi vet, desto större skillnad kan vi göra. Tillsammans går vi på djupet och sätter oss in i hur er verklighet och ert arbetssätt ser ut idag. Vi tittar på dina aktuella säljmetoder och använder all vår erfarenhet till optimera ditt arbete.

Skapa

När vi samlat all information som finns om nuläget kommer insikterna att komma. Vi tar fram tydliga och effektiva förslag på hur ni som säljteam skulle kunna jobba i framtiden. Tillsammans finslipar vi planerna tills ni är nöjda och vi är redo för genomförandefas.

Implementera

I det här steget börjar de riktiga förändringarna på allvar. Nu sker själva implementeringen av Cirrus, vårt organiska CRM-system som vi kan optimera och integrera helt efter just din verksamhet. Vi är med dig hela vägen under implementeringen och håller i workshops, utbildningar i verktyg, sälj och varvar allt med ständig uppföljning för att se till att du känner dig trygg.

Förbättra

Med växande framgångar kommer nya möjligheter och utmaningar. Vår målsättning är att aldrig sluta utvecklas och vi brinner för att du ska fortsätta med det också. Det är det som är det fina med relationer. Ju mer vi utvecklas tillsammans, desto starkare kommer banden till dina kunder bli. Låt oss spränga glastaken.

Promo Image

Cirrus — Det organiska säljsystemet

Med hjälp av vårt CRM-system fokuserar och strukturerar vi våra kunders säljavdelningar med fokus på bättre försäljning. Låt oss spränga glastaken tillsammans.

Kundforum