Care of
På careofcrm.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Kundberättelser

Taking care of
Presto Brandsäkerhet.

Boka en demo
Image

Presto Brandsäkerhet AB är en partner för säkerhetstjänster och produkter inom brandskydd med rikstäckande service. Företaget har funnits i över 50 år och resan har sedan starten varit både spännande och utmanande.

Image

När Presto först kom i kontakt med oss ​​på Care Of var de osäkra på hur deras säljteam skulle känna kring att börja arbeta i ett CRM-system. Organisationen saknade en gemensam inställning till försäljning och Presto kände att de ville få försäljningsavdelningen att fungera mer organiserat och kollektivt. Arbetsmetoden kunde variera mycket från säljare till säljare och även från ett region till region. När vi fick kontakt kom vi överens om att deras mål skulle vara att bli ”ett Presto”, skapa en gemensam bild över företaget, säljkåren och alla kunder.

Svaret på visionen blev Cirrus, som gav en översikt över alla kundrelationer. Nu arbetar de tillsammans som en helhet istället för att ha flera olika arbetssätt i form av excel-dokument och e-postslingor.

Image

Cirrus integrerades med Jeeves – Prestos affärssystem, som nu gör det möjligt för dem att spåra försäljningsstatistik i realtid direkt i CRM-systemet. Detta underlättar inte bara säljarnas dagliga arbete utan också för säljcheferna i deras utmanande uppgift att se till att personalen får rätt förutsättningar så att de kan arbeta mot uppsatta mål och budgetar.

Med Cirrus har de nu fått kontroll över all försäljningsdata och skapat en struktur för hur och när de sätter in rätt instats på rätt plats.

Vi fortsätter med spänning att följa Prestos resa och är tacksamma för vårt samarbete som har gett oss massor av erfarenhet. Detta projekt är en tydlig markör för att starka relationer kan få både företag och människor att växa.

”Vi har fått en partner som alltid är lyhörd för våra önskemål. Cirrus har förändrat mycket för våra säljare. Vi har fått mycket bättre kunddialoger och kundflöden och vad vi ser nu, nöjdare kunder. ”

Image

CRM utan krångel

Varje företag och försäljningsprocess är unik. Cirrus CRM har allt du behöver, och om du behöver det där lilla extra kan det anpassas så det passar er organisation exakt. Med hjälp av vårt sakkunniga team hjälper vi er att optimera och implementera ert mest effektiva CRM-verktyg hittills.

BOOK A DEMO

Vår Produkt

Anpassningsbart CRM för växande företag. Utveckla, vårda, automatisera och optimera dina kundrelationer.

läs mer

Kundberättelser

Utan våra användare vore Cirrus ingenting. Läs mer om vad våra användare har att säga om Cirrus CRM.

läs mer

Om oss

Vi är helt enkelt lite mer än ”bara” en vanlig CRM-leverantör. Låt oss berätta mer om vår historia!

läs mer