Care of

Customer Support Representative

Publicerat: 01 mars – 2022

Här kommer en fantastisk jobbmöjlighet för dig som drivs av att leverera riktigt bra service!🌟

Vi befinner oss nu på en resa mot att stärka relationen till användarna av vår CRM-system Cirrus genom stort engagemang.

Vi söker därför dig som vill vara med genom att erbjuda den bästa servicen och därmed bygga ambassadörer bland våra användare.

Om jobbet

I denna roll blir du ”first line” i supporten och vår proaktiva resurs vars mål är att skapa så nöjda kunder som möjligt. Det innebär bland annat att du är först på bollen att ta emot våra kunder när de vänder sig till oss för hjälp kring produkten via telefon, chatt eller e-post. Din roll innefattar också proaktivt arbete för att skapa ambassadörer av våra användare. Detta genom att hjälpa dem med de utmaningar de stöter på i systemet, samt att erbjuda insatser som hjälper dem att bli bättre på hur de får maximal nytta av systemet. Rollen innefattar också bredare insatser som ska höja kunskapen generellt kring systemet, till exempel kommer du att hålla generella utbildningar och webinars.

Vem är du

Vi tror att du är en social person som gladeligen tar initiativ till personlig dialog med nya kontakter, gärna över telefon och video. Du är service minded och nyfiken. Självständig, en god administratör och lösningsorienterad.

Kvalifikationer

  • Viss koll på marknad och konkurrenter
  • Vana av att ha telefon och video som arbetsverktyg
  • Hög datorvana. Erfarenhet från CRM, ERP, telefonilösningar, Officepaketet mm.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av kundservice i 1-3 år

 

Om teamet

Du blir en del av vårt Customer Success team och kommer primärt att jobba nära med Team lead för Customer Success och även med Customer Success Manager som ansvarar för kundrelationen med beslutsfattare. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där vi tillsammans kan ta snabba beslut mot ständig förbättring, levande processer, har högt i tak och uppmuntrar egna initiativ.

Om Care of CRM

Care of CRM startades 2001 och levererar nu som då vårt egenutvecklade CRM-system Cirrus till nordiska företag. Vår mission är att tillhandahålla innovativ mjukvara och optimera marknadens arbetssätt genom kreativa lösningar.

Läs mer om bolagets resa här.

Läs mer om vår produkt Cirrus CRM här.

 

Hur ansöker man?

Skicka din ansökan via mail till jennifer.m@careofcrm.com. Märk mailet med ”Jobbansökan”.

Relaterat