Care of
Gamification

Save our planet

Vi vill hjälpa dig att göra skillnad. För dina kunder och för planeten.

Hur funkar det?

Image

Spelet bygger på aktivt sälj och relationsbyggande arbete

Ska personalen spela spel på arbetstid? Nja, visst är det ett spel men allt i spelet bygger på att användaren arbetar aktivt med sina kunder och säljprocesser. Utan aktivt CRM-arbete kommer användaren ingenstans i spelet. Skapa kundkort, aktiviteter, utför aktiviteter i tid, håll säljprojekten uppdaterade etc. Allt sälj- och kundrelationsarbete i Cirrus lönar sig i spelet.

Win-win helt enkelt!

Image

Lär dig mer om våra världsdelars klimatutmaningar

Spelet är uppdelat i kapitel, varje kapitel är en ny världsdel med en karaktär som lär användaren om klimatutmaningar. Kapitlet består av olika missions med uppgifter som användaren måste utföra för att bekämpa klimatproblemen.

Allt genom hela spelet bygger på att användaren ska ta hand om sina kundrelationer i Cirrus CRM.

Uppgifter i ett uppdrag kan därför exempelvis vara:

  • Utför 10 aktiviteter
  • Skapa 3 kundkort
  • Använd genvägen ”historik”
Image

Samla poäng, avancera i nivå och tävla mot kollegorna

Hårt arbete lönar sig. Användaren samlar coins, XP och avancerar hela tiden till nya nivåer. Varje nytt mission relaterar till användarens resa genom sitt användande, uppdragen blir svårare och tar längre tid att genomföra ju längre användaren kommer i spelet.

Hur långt användaren kommit visualiseras i form av topplistor och i speldelen av systemet. Spelet kontrollerar hela tiden användarens arbete i Cirrus och samlar ihop resultat, sedan är det upp till användaren att claima sina vinster.

Användaren hjälps i sin resa att nyttja och upptäcka värdefulla funktioner.

Möt några av spelets karaktärer

Varför Gamification och CRM?

En av de största utmaningarna när det kommer till CRM är användargraden. Att få säljteamet att använda systemet och att göra rätt form av rapportering vid rätt tidpunkt. En sviktande användarnivå leder snabbt till irrelevant data och varken säljare eller ledning kan våga lita på prognoserna.

Men varför är detta ett återkommande problem när aktivt CRM-arbete har bevisad positiv effekt på försäljningsresultatet?

Brist på motivation.

Hur löser vi detta?

Vi nyttjar arbetssätt som har bevisad effekt, Gamification. Spelets förmåga att motivera. Gamification är inget nytt idag, metoden används i princip överallt. I skolor, inom träning, i skidbacken, i appar och hos mängder av företag runt om i världen.

Vi introducerade gamification till Cirrus CRM för första gången redan 2014. Men det var 2018 vi bestämde oss för att ta detta steget längre, arbetssättet hade bevisat sig fungera inom CRM och vi fick stöd från Vinnova (EU) att ta fram denna unika lösning.

Temat i spelet kändes självklart för oss. Rädda vår planet! Att få chansen att kombinera nytta med nöje i en lösning som resulterar i win-win för alla parter är en no brainer.

Lanseras under 2022… Stay tuned!

Vill du veta mer redan nu?
Kontakta oss 

Kundberättelser

Utan våra användare vore Cirrus ingenting. Läs mer om vad våra användare har att säga om Cirrus CRM.

LÄS MER

Boka en demo

CRM har allt du behöver, och om du behöver det där lilla extra kan det anpassas så det passar er organisation exakt.

BOKA EN DEMO

 

Pris

Från 500 kr/anv/mån. Börja med ditt behov idag, väx när ditt behov växer.

LÄS MER