Care of
Våra tjänster

20 års erfarenhet av
CRM-implementationer

Boka ett möte

Så går det till när du blir kund hos oss

Se videon där vår kollega Frida berättar hur en implementation av Cirrus CRM vanligtvis går till.

Implementationen steg för steg

Uppstart och planering

En lyckad CRM-implementation förutsätter en genomtänkt uppstartsprojekt. Vi arbetar enligt en beprövad projektplan uppdelad i flera steg. Ett uppstartsteam från Care of CRM leder arbetet och dokumenterar processen.

Import och konfigurering

Vi hjälper er att konfigurera Cirrus CRM så att era termer och arbetssätt syns tydligt i Cirrus. Det är en viktig grund för en lyckad start. Därefter importerar vi era befintliga kunder och prospekts in i Cirrus CRM. Vi har färdiga mallar i MS Excel som är lätta att använda. Många kunder vill ha vår hjälp med att importera dessa uppgifter och istället ägna sin tid åt kunder och försäljning. Ni väljer!

Integrationer

Maximera nyttan och kraften i Cirrus genom att integrera Cirrus CRM med ert affärssystem. Med aktuell försäljningsstatistik samlad på varje kundkort och med lättanvända analyser öppnas en ny dimension upp för vad du och ditt säljteam kan åstadkomma tillsammans med Cirrus. I detta steg aktiverar vi också övriga integrationer till plattformen. Exempelvis Outlook-koppling för synkning av kalender och e-post.

Utbildning

Cirrus är lätt att använda men det finns många bra funktioner som alla behöver lära känna. Det är därför viktigt att alla får en chans att lära känna Cirrus på ett bra sätt och våra användarutbildningar är en viktig del i uppstartsprocessen. Antalet utbildningar och dess innehåll anpassas till er verksamhet.

Löpande avstämningar för vidareutveckling

Ert uppstartsteam leder och dokumenterar hela processen. Efter att ni varit i gång en tid tar er kundansvarig en ny kontakt och går igenom vad som gått bra och vad som eventuellt behöver justeras för att bli ännu bättre.

Tillsammans fortsätter vi att gemensamt jobba för att nå maximal nytta av Cirrus CRM!

Lyssna på våra kunder

Image

CRM för etablerade företag i traditionella branscher

Cirrus CRM har ett modernt och användarvänligt uttryck som tar sitt avstamp i att digitalisera nyss nämnda företag. Fokus är att förenkla vardagen och möjliggöra en förflyttning in i ett modernt och beprövat sätt att hantera kundrelationer.

Genom att tillhandahålla relevant information, överallt, säkras att rätt insatser sker vid rätt tillfälle. Enkelheten skapar såväl ambassadörer för Cirrus CRM som välmående företag på lång sikt.

LÄS MER OM CIRRUS BOKA ETT MÖTE

Vår produkt

Anpassningsbart CRM för växande företag. Utveckla, vårda, automatisera och optimera dina kundrelationer.

LÄS MER

Pris

När du väljer Cirrus CRM väljer du ett användarvänligt CRM känt för sitt moderna gränssnitt. Från 500 kr/mån.

Läs mer

Boka ett möte

Boka in en helt kostnadsfri stund med en CRM expert som hjälper dig i processen. Vårt team står redo till ditt förfogande.

Boka ett möte