Care of
Kundberättelser

Taking care of
Åbro Bryggeri.

Boka en demo
Image

Åbro Bryggeri är Sveriges äldsta familjeägda bryggeri, omsätter ungefär 1 miljard om året och exporterar till cirka 30 länder. Vid vårt första möte fick vi veta att Åbro hade ett gammalt specialanpassat CRM-system som började bli föråldrat och inte längre uppfyllde deras krav.

Image

När vi hade lärt känna Åbro och fått en översikt över deras arbetssätt och försäljningsdata, var vårt intryck att de ville hitta ett motsvarande system till sitt befintliga.

Vi diskuterade försäljning, relationer och arbetsmetoder istället för att bara prata om system och funktioner. Det i sin tur gav dem nya perspektiv och idéer kring vilken riktning de behövde ta för att växa.

De ville ha ett system som kunde göra allt som det tidigare systemet kunde göra, men som dessutom skulle vara mycket mer anpassningsbart och utvecklas parallellt med marknaden.

Image

2014 var vårt samarbete i full gång och Åbro’s säljare började verkligen använda Cirrus. Sedan dess har vi tillsammans hittat nya användningsområden och anpassat systemet kontinuerligt för att passa deras arbetsmetoder.

Idag arbetar säljare, lednings- och fattjänstpersonal i Cirrus och allt är direkt integrerat med Balans (affärssystem med öppet API) vilket ger dem full insikt i försäljningsstatistik, förändring i inköpsmönster, kontraktuppfyllelse etc.

Vi är mycket stolta över att få vara en del av Åbros resa och fokuserar ständigt på att hitta nya vägar framåt och växa tillsammans.

”Med hjälp av Care Of och Cirrus blir det mycket enklare att göra smartare analyser. Jag har alltid den senaste informationen med mig när jag är på besök hos kunden. Och det gör att vi hela tiden blir lite bättre. ”

Image

CRM utan krångel

Varje företag och försäljningsprocess är unik. Cirrus CRM har allt du behöver, och om du behöver det där lilla extra kan det anpassas så det passar er organisation exakt. Med hjälp av vårt sakkunniga team hjälper vi er att optimera och implementera ert mest effektiva CRM-verktyg hittills.

BOKa en DEMO

Vår Produkt

Anpassningsbart CRM för växande företag. Utveckla, vårda, automatisera och optimera dina kundrelationer.

läs mer

Kundberättelser

Utan våra användare vore Cirrus ingenting. Läs mer om vad våra användare har att säga om Cirrus CRM.

läs mer

Om oss

Vi är helt enkelt lite mer än ”bara” en vanlig CRM-leverantör. Låt oss berätta mer om vår historia!

läs mer