Care of
På careofcrm.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Om Care Of CRM

Vilka är vi?

Vår mission är att tillhandahålla innovativ mjukvara och optimera marknadens arbetssätt genom kreativa lösningar.

Och hur gör vi det?

Genom att tillhandahålla CRM-programvara i toppklass!  Vårt mål är att våra användarna ska älska sitt arbetsverktyg och att ledningen ska se faktiskt resultat. Kort och gott, vi ser oss själva som en värdeskapande partner som hjälper våra kunder att stärka sitt säljteam.

Dessutom vill vi ha kul på vägen, både med våra kunder och tillsammans.

Låt oss berätta mer om vår historia!

Låt oss gå tillbaka till 2001

2001 - Bolaget grundades

Bolaget grundas! Vid den här tiden hette vi inte Care Of CRM och vår personalstyrka bestod av endast 1 person, vår grundare. I början syftade bolaget till att hyra ut vår grundare som konsult till andra företag där han hjälpte dem att bygga grymma programvaror. Men det tog inte lång tid tills ...

2005 - Vår första version släpps

Vi lanserade vår första version av vårt CRM, SaaS redan då - och systemet hette "Direktportalen". Vi fick första CRM-kunder som började jobba i systemet. Runt den här tiden fokuserade vi många av våra funktioner kring att skicka nyhetsbrev.

2009 - CRM Portalen är här

Dags för nästa version av vårt CRM - CRM Portalen. CRM Portalen hade ni växt till att bli en plattform som innehöll funktioner för att arbeta med nyhetsbrev, ta hand om kundrelationer, kontaktpersoner, fakturering och intranät. Vi bytte också namn på företaget till CRM Portalen.
2009 var vi 3 anställda som arbetade fulltid, vi har växt organiskt hela ända från start!

2014 - Cirrus släpps

Vi lanserade Cirrus CRM. Vår många års erfarenhet i branschen hade lärt oss att vi kunde göra riktigt stor skillnad i försäljningsarbetet, och det blev då vårt huvuduppdrag med Cirrus. Folk använde fortfarande klientinstallerade CRM-system skapade för IT-tekniker runt den här tiden, så vi hade verkligen hittat vårt uppdrag. Vi var nu 7 heltidsanställda och vi hade några riktigt stora företag igång i vår plattform.

2018 - Care of CRM föds

Efter mer än 2 års hårt arbete så landerades vi vårt nya varumärke - CRM Portalen blev Care Of CRM. Många års utveckling gjorde det klart för oss - vi hade växt ur vår gamla kostym. Nytt namn, ny logga, ny hemsida, mycket nytt men vårt uppdrag förblev detsamma. Men, saker stannade inte där, vi var påväg att lansera vårt senaste CRM. Vår största lansering någonsin!

2019 - Cirrus 2 tar sig ut på marknaden

Vi lanserade äntligen vårt nästa CRM - Cirrus 2. Oändligt antal timmar med blod, svett och tårar. Stolta och glada välkomnade vi våra första användare ombord i vår nya CRM miljö. Ny plattform, ny UX och UI desgin, nya integrationer, nya funktioner, nya appar mm.
Och vi har bara börjat...

2020 - Care of CRM skriver...

En komplett CRM-partner.

Image

Japp, vi har varit med ett tag. Vi arbetar ständigt med att hjälpa säljchefer att förstå hur deras aktivitetsnivå inom sälj relaterar till deras affärsmässiga resultat.

Och hur gör vi det?
Vi förser dem med det viktigaste försäljningsverktyget som finns – CRM.

VÅR PRODUKT

Background Image

Vår blogg

På vår blogg delar vi artiklar om ämnen som relaterar till vår och våra användares verksamheter. Försäljning, kundnöjdhet, how-to’s, Cirrus nyheter etc.

Spana in!

TILL BLOGGEN