Care of
Kundberättelser

Taking care of
Europeiska Motor.

Boka en demo
Image

Innan internet gjorde sitt intåg även på bilmarknaden var det vanliga sättet att köpa en bil att besöka en fysisk återförsäljare. Men så fungerar det inte idag. Att då sitta i en tom bilhall och vänta på kunder var inte längre en effektiv strategi. För att få större inverkan på denna mycket konkurrensutsatta marknad behövde man därför börja arbeta proaktivt. Man behövde helt enkelt  bygga relationer med kunder innan de ens kom in i bilhallen.

Image

När vårt samarbete med Europeiska Motor inleddes 2015 hade man ett tydligt mål – att öka sin omsättning från 750 miljoner till 1 miljard. Gamla vanor behövde brytas. Fler och fler gör sina inköp digitalt och numera har kunder som besöker en bilhandlare i många fall redan gjort hela sin inköpsresa online. För att vinna marknadsandelar behövde Europeiska Motor ett system och en leverantör som supportade det nya sättet att arbeta och som kunde få det att hända.

Tack vare det proaktiva och relationsbyggande arbetet med Cirrus som sitt verktyg uppnådde Europeiska Motor sitt mål redan efter två år, 2017, och ökade omsättningen till 1 miljard SEK.

Image

Sedan början av vårt samarbete har säljteamet använt Cirrus CRM dagligen för att bearbeta all sin kundinformation. I deras bilhallar idag finns det bildskärmar som presenterar försäljningsdata i realtid, och för att komplettera Cirrus data har vi även integrerat systemet med FordonsData, vilket är ett system av yttersta vikt för denna bransch. Både vi på Care Of och Europeiska Motor är mycket nöjda med det fantastiska resultat vi uppnått tillsammans för Europeiska Motor, och vi kommer att fortsätta arbeta flitigt för att nå nya mål. Vår resa tillsammans fortsätter …

”För mig är Cirrus ett redskap för att hålla koll på våra kunder. Både presumtiva och befintliga, på ett systematiskt och proaktivt sätt. Och är livsviktigt för vår överlevnad. ”

Image

CRM för etablerade företag i traditionella branscher

Cirrus CRM har ett modernt och användarvänligt uttryck som tar sitt avstamp i att digitalisera nyss nämnda företag. Fokus är att förenkla vardagen och möjliggöra en förflyttning in i ett modernt och beprövat sätt att hantera kundrelationer.

Genom att tillhandahålla relevant information, överallt, säkras att rätt insatser sker vid rätt tillfälle. Enkelheten skapar såväl ambassadörer för Cirrus CRM som välmående företag på lång sikt.

Läs mer om Cirrus boka en demo

Vår Produkt

CRM för etablerade företag i traditionella branscher. Utveckla, vårda, automatisera och optimera dina kundrelationer.

läs mer

Kundberättelser

Utan våra användare vore Cirrus ingenting. Läs mer om vad våra användare har att säga om Cirrus CRM.

läs mer

Om oss

Sedan 2001 har vi jobbat med att hjälpa företag att ta hand om sina kundrelationer och skapa fler affärer. Läs mer om vår resa fram till nu.

läs mer