Care of
På careofcrm.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Integrationer

Integrera Cirrus CRM med dina nuvarande system

Våra Integrationer

Image

Aircall

Inga mer manuella registreringar av inkommande samtal, manuellt knappande av telefonnummer eller rotande bland kontakter! Cirrus CRM kan integreras med den molnbaserade telefonilösningen Aircall.

Läs mer

Image

AllaBolag.se/Bisnode

Cirrus är direkt integrerat med företagsdatabaserna AllaBolag.se och Bisnode. Den här integrationen möjliggör för er att söka och importera företagsdata direkt in till Cirrus genom fördefinierade filter, exempelvis bransch, stad, antal anställda, omsättning etc. .

BOKA EN DEMO

Image

Fortnox

Integrationen mellan Cirrus CRM och Fortnox kan gå åt båda hållen. Det innebär att antingen överförs kund- och orderdata från Cirrus CRM till Fortnox eller tvärtom.

Läs mer

Image

GetAccept

Integrationen med GetAccept gör det möjligt att skicka offerter, avtal eller andra typer av dokument direkt från Cirrus CRM. GetAccept tar sedan hand om spårning av dokumentet, interaktioner mellan dig och mottagaren – och naturligtvis signeringen.

LÄS MER

Image

Mailchimp

Nu är det slut på att exportera, importera och hålla din e-postlista uppdaterad. Integrationen mellan Cirrus och Mailchimp gör att du kan skapa dina e-postlistor direkt där dina kontakter är – i ditt CRM!

BOKA EN DEMO

Image

Outlook Kalender + E-post

Använder du Outlook Exchange/Office 365? Vår integration ger dig en tvåvägskommunikation mellan Cirrus 2 och Outlook. Med bara ett klick kan du länka samman möten och viktiga e-post mellan Outlook och Cirrus CRM. Inget mer dubbelarbete!

BOKA EN DEMO

 

Image

Pyramid

Integrationen med Pyramid ERP förser Cirrus CRM med kund- och orderdata så snart de är skapade eller uppdaterade i Pyramid ERP.

Läs mer

Image

Zapier

Zapier är en tjänst som flyttar information mellan dina webappar automatiskt. Denna integration gör att Cirrus kan kopplas samman med mer än 1500 andra system som också är integrerade med Zapier. Exempelvis Slack, Google, Zendesk, Dropbox etc.

BOKA EN DEMO

Image

ERP system

Vi erbjuder flertalet integrationer till affärsystem för att boosta CRM datan med finansiell data. Till exempel Dynamics, SAP, Fortnox, Visma, Jeeves, Pyramid med flera.

BOKA EN DEMO

 

Image

Bygg din egen integration

Känner någon i ditt team sig hemma med dessa termer?

  • REST API
  • Webhook
  • GraphQL

 

Toppen! Om du har dina egna tekniker i er organisation så tillhandahåller vi gärna de resurser som ni behöver för att börja bygga en egen integration helt efter era önskemål.

KONTAKTA VÅRT TEAM

Image

Hittar du inte den integration du sökte?

Inga problem! Vi erbjuder öppna API:er, webhooks och hjälpande händer. Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna att hitta en lösning som passar!

KONTAKTA VÅRT TEAM

Promo Image

Lär känna Cirrus CRM

LÄS MER

 

Kundberättelser

Utan våra användare vore Cirrus ingenting. Läs mer om vad våra användare har att säga om Cirrus CRM.

LÄS MER

Boka en demo

CRM har allt du behöver, och om du behöver det där lilla extra kan det anpassas så det passar er organisation exakt.

BOKA EN DEMO

 

Testa gratis

Varför inte provköra på egen hand med ett gratis testkonto? Inga krav eller måsten, bara gratis test i 14 dagar.
TESTA GRATIS