Care of

Cirrus CRM – ur användarens perspektiv

Publicerat: 13 november – 2018

För oss på Care Of är användarna våra allra viktigaste ambassadörer. Utan deras insats i ett CRM faller resultatet platt, och det är också användarna som sitter på de allra bästa tipsen på hur man får effekt av Cirrus CRM. Därför vill vi dela med oss av vad vår användare Carolina Sjöstrand på Klinggruppen AB har att säga om hur Cirrus påverkat hennes arbete.

Carolina är relativt ny inför Cirrus och har bara jobbat ett par månader i vårt CRM. På den korta tiden har hon redan utforskat och nyttjat systemet till max, och tack vare det effektiviserat sitt dagliga arbete. Fantastiskt kul tycker vi!

Hej Carolina! Jag vill börja med att fråga hur Cirrus har påverkat ditt säljarbete?

Jag ser Cirrus som ett verktyg och en stor hjälp. Det är verkligen fördelaktigt att kunna spara ned allt på en och samma plats. Allt från datum och tider från när jag varit hos mina kunder till ordrar och offerter.
Det är en stor hjälp för att minnas om det är något man tänkt fråga kund när det är dags för återkoppling. Med Cirrus finns inget behov för en kalender på sidan av utan allt kan få plats i Cirrus.

Jag ser Cirrus som ett verktyg och en stor hjälp.

 

Vad vill du säga till en säljare som tycker att det verkar jobbigt att arbeta i ett CRM?

Jag kan förstå att ett CRM känns rörigt första gångerna man jobbar i det, men ju mer tid man lägger ned desto mer får man tillbaka. I början kan det gå lite långsamt, men med tiden går arbetet mycket snabbare och smidigare när man har ett CRM som ett arbetsverktyg.

 

Vilken är din favoritfunktion i Cirrus, den du har absolut mest nytta utav?

Aktiviteter, och speciellt uppföljning av aktiviteter. Att kunna gå tillbaka till ”Resultat” och se vad vi faktiskt pratade om. Hade man inte haft den funktionen hade det blivit väldigt rörigt. Gillar även kalendern mycket, ett klick och så har man sin vecka framför sig i Cirrus.

Vill du ha råd kring hur just ni kan få ut max av Cirrus?

Portrait

Relaterat