Care of

Ny integration till CreditSafe för ekonomiska rapporter och företagsdata

Publicerat: 22 oktober – 2024

Vi på Cirrus CRM är glada och stolta över den spännande nyhet vi lanserade för alla våra kunder under 2024 – vår koppling till CreditSafe! Denna integration revolutionerar sättet ni kan hantera kunddata på och ger er en mer effektiv och användarvänlig upplevelse. Här är vad du kan förvänta dig:

Enkel kundinformation med ett knapptryck

Med vår nya funktion kan ni enkelt skapa kundkort utan att behöva fylla i detaljer som organisationsnummer, adress och telefonnummer manuellt. All nödvändig information hämtas automatiskt från CreditSafes databas, vilket sparar tid och minskar risken för felaktigheter i er kundinformation.

Håll era uppgifter aktuella

Men det slutar inte där! Ni kan också uppdatera befintliga kunders uppgifter med ett enkelt knapptryck. Detta innebär att ni alltid har tillgång till färsk och korrekt data, vilket är avgörande för att kunna fatta informerade affärsbeslut och upprätthålla goda kundrelationer.

Få insikter med ekonomiska rapporter

Vår integration erbjuder även möjlighet att skapa ekonomiska rapporter på era kunder. Följ omsättning, bokslut, viktiga händelser, fordon och befattningshavare med lätthet. Med dessa insikter kan ni få en djupare förståelse för era kunder och anpassa era strategier därefter.

Direktdata även i Leads

Som en ytterligare förbättring har vi även integrerat kopplingen i vårt Leads-system. Det innebär att ni nu kan hämta data direkt från CreditSafes databas när ni arbetar med leads, vilket gör det enklare att kvalificera och följa upp potentiella kunder.

Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda dessa kraftfulla verktyg till våra kunder och ser fram emot att se hur ni kommer att använda dem för att förbättra er verksamhet!

Relaterat