Care of

Smarta filter att lägga till i ditt Cirrus konto

Publicerat: 07 mars – 2023

Med hjälp av de inbyggda filtrerfunktioner i Cirrus CRM kan du skapa och spara värdefulla sökningar. Du kan sedan använda datan som presenteras med hjälp av dina filter för att ex. masskapa aktiviteter och förflytta och uppdatera data.

 

  • Kundkort som saknar aktiviteter

Ingen kund får lämnas utan en plan, eller hur? Här kan du välja om du bara vill filtrera fram de kundkort som är av kundklassning ”kund” av något slag eller alla kundkort.
Utöver det väljer du dig själv som kundkortsansvarig och ”aktivitet – saknas” under rubriken beräknade värden.

  • Kontaktpersoner som saknar e-postadress

Registervård är A och O för att din data ska vara relevant. Detta filter är mycket användbart för att säkerställa att vi har alla e-postadresser vi behöver till våra kontakter, på så sätt kan marknad lita på datan och använda kontaktlistorna för utskick och bearbetning.

Gå till kontaktlistan och filtrera på ”e-post – saknas” under rubriken beräknade värden. Sök och spara filtret! Glöm inte att markera det som publikt så dina kollegor också kan dra nytta av ditt filter och uppdatera sina kontakter.

  • Aktiviteter som är kopplade till säljprojekt

Är to-do listan full med aktiviteter? Kanske bäst att prioritera de aktiviteter som är kopplade till pågående säljprojekt?
Filtrera fram alla aktiviteter som inte är utförda och välj ”säljprojekt – finns” under rubriken beräknade värden.

  • Aktiva leads där uppföljning saknas

Ett lead utan uppföljning? Det får inte hända!
Inne i leadsvyn filtrerar du enkelt fram de som saknar planerad uppföljning genom att filtrera på de som har status ”obearbetad och bearbetas”, samt ”uppföljning – saknas” under rubriken beräknade värden.

  • Utförda aktiviteter på dina kundkort denna vecka

Har någon kollega varit inne och arbetat med dina kunder? Se till att hålla dig uppdaterad! Skapa ett filter där ansvarig är alla användare utom du, kundansvarig är din användare och status på aktiviteten är ”utförd”. Sist, välj tidsintervall ”denna vecka” och spara filtret nere till höger för att inte behöva göra om sökningen varje vecka.

Vilken av dessa tar du med dig till Cirrus direkt?
Dela gärna inlägget och tipsa en kollega! 😊

Vill du ha hjälp att sätta upp filter på ditt Cirrus konto? Chatta eller maila oss!

Portrait

Relaterat