Care of

Taking care of
Åbro Bryggeri.

Boka en demo!
Image

Åbro Bryggeri är Sveriges äldsta familjeägda bryggeri med en omsättning på ungefär 1 miljard om året och med export till ca 30 länder. När vi möttes första gången fick vi veta att de hade ett gammalt anpassat CRM-system som började bli uttjänt och inte längre uppfyllde deras specifika kravlista. De hade varit i kontakt med ca 10 olika leverantörer av CRM-system, men inte hittat något som passat deras höga krav trots gediget sökande.

Image

När vi väl började sätta oss in i Åbros värld och fick en överblick över deras arbetsmetoder och försäljningsdata var vår känsla att man ville hitta ett likvärdigt system som deras befintliga. Vi diskuterade sälj, relationer och arbetsmetoder istället för att bara prata om system och funktioner. Det gjorde att de fick nya infallsvinklar och idéer på vilken riktning man kunde ta för att växa. Man ville ha något som kunde allt som det tidigare systemet klarade av, men som var mer anpassningsbart och kunde utvecklas längs vägen när köpmönstrena på marknaden skiftade.

Image

2014 konkretiserades vårt samarbete med att säljarna började använda Cirrus och sedan dess har vi tillsammans hittat nya användningsområden och anpassat systemet löpande efter deras verksamhet. Idag jobbar säljarna, ledning och fat-servicepersonal i Cirrus och allt är också direkt integrerat med Balans (affärssystem med öppet API) och ger därför full inblick över försäljningstatistik, förändrade köpbeteenden, avtalsuppfyllnad etc. Vi är mycket stolta över att få vara med på Åbros resa och vi är ständigt fokuserade på att tillsammans fortsätta gå framåt och växa ihop.

Med hjälp av Care of och Cirrus är det mycket enklare att göra smartare analyser. Jag har alltid med mig den senaste informationen när jag är ute hos kunden. Och det gör ju att vi hela tiden blir lite bättre.

Maria Nordensten Projektledare, Åbro Bryggeri
Quote background
Story Image

Europeiska Motor

Läs mer
Story Image

Presto Brandsäkerhet

Läs mer