Care of

Taking care of
Presto Brandsäkerhet.

Boka en demo!
Image

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett partner av säkerhetstjänster och produkter inom brandskydd med tillhörande rikstäckande service. Företaget har funnits i över 50 år och resan har sedan starten varit både spännande och utvecklande för deras produktportfölj.

Image

När Presto kontaktade oss på Care of var de osäkra på hur deras säljare skulle ställa sig till att börja jobba i ett CRM-system. Organisationen saknade gemensamma förhållningssätt till själva säljet och man kände att man ville få säljavdelningen att jobba mer organiserat och samspelt. Mellan en del säljare kunde det variera stort i hur deras arbetsmetoder gick tillväga och även hur man jobbade mellan vissa regioner. När vi pratade kom vi gemensamt fram att deras mål borde vara att bli “ett Presto” och få struktur över bolaget, säljarbetet och alla kunder. Svaret på visionen blev Cirrus som gav en överblick över samtliga relationer. Nu jobbar man samspelt istället för att jobba i spridda excellistor och e-postslingor.

Image

Cirrus integrerades med Prestos affärssystem Jeeves, vilket gör att de numera kan följa försäljningsstatistik i realtid direkt i systemet. Det underlättar både för säljarnas dagliga arbete, men även för säljchefernas utmaning med att se till att personalen får rätt förutsättningar så att de kan jobba mot uppsatta mål och budget. Med Cirrus har de nu fått kontroll på all försäljningsdata och fått struktur i att fördela insatserna på rätt ställen. Vi fortsätter med spänning att följa med på Prestos resa och är tacksamma över samarbetet som har gett oss rikligt med erfarenhet. Detta projekt är en tydlig markör på att starka relationer kan få både företag och människor att växa.

Vi har fått en partner som alltid är lyhörd för våra önskemål. Cirrus har förändrat mycket för våra säljare. Vi har fått mycket bättre kunddialoger och kundflöden och vad vi ser nu, mycket nöjdare kunder.

Daniel Friberg Försäljnings-/Marknadschef, Presto
Quote background
Story Image

Europeiska Motor

Läs mer
Story Image

Åbro Bryggeri

Läs mer